District54 ontwikkelt 70.000 m² warehouse in Venlo

54 Nieuws

District54 heeft een ontwikkelovereenkomst gesloten met een Duitse e-commerce partij voor het ontwikkelen en bouwen van een nieuw warehouse te Venlo. Dit distributiecentrum op bedrijventerrein Trade Port Noord zal een oppervlakte beslaan van ca. 70.000 m² en wordt ingezet voor de op- en overslag van non-food artikelen bestemd voor distributie via webshop-kanalen. Vanuit dit warehouse zullen meerdere andere DC’s in Europa worden bevoorraad.

De eerste fase van dit project, dat ca. 37.000 m² warehouse en ca. 1.500 m² kantoorruimte beslaat is inmiddels gerealiseerd, uitgevoerd door Wijnen Bouw Someren. Er wordt per direct aangevangen met het ontwikkelen van de tweede fase, die zal bestaan uit ca. 33.000 m² warehouse en ca. 500 m² kantoor. Fase 1 zal per 1 januari operationeel zijn en de oplevering van fase 2 staat gepland voor 1 juni 2018.

Dit project wordt als eerste ontwikkeling in Venlo volledig BREEAM ‘Outstanding’ gecertificeerd. Bekijk hier de Casestudy die Adamas Groep heeft gedaan voor project LogPort1 in het kader van onze BREEAM ambitie. MAN9 casestudy Logport1 Venlo

 

Een vraag ontwikkeld?

Bent u benieuwd hoe wij de groei van uw bedrijf kunnen faciliteren? Bereik ons via email of een contactformulier

Mail info@district54.nl