Nieuwe website District54

54 Nieuws

Het afgelopen jaar was een veelbewogen jaar voor District54. Een jaar waarin we voor het eerst hebben besloten een van onze grootste assets af te stoten, om ruimte te kunnen maken voor nieuwe ontwikkelingen. De Nederlandse markt voor logistiek vastgoed is op dit moment bijzonder in trek bij investeerders. Daarbij neemt de behoefte vanuit lokale en internationale ondernemingen naar hoogwaardige huisvesting voor hun logistieke processen alleen maar toe.

District54 is altijd bezig voor bestaande en nieuwe partijen om projecten te ontwikkelen die hun core business optimaal de gelegenheid geven te bloeien. Maar niet ieder project draait om de ontwikkeling van vastgoed. Zo zijn we de afgelopen maanden met web agency Dreamin bezig geweest met de realisatie van onze nieuwe website. Strak, no-nonsens en overzichtelijk, dat is waar we voor staan.

Op de Portfolio pagina kunt u een blik werpen op de projecten die District54 tot nu toe heeft gerealiseerd. Daarnaast hebben we al een aantal plannen klaarliggen voor nieuwe locaties, deze vindt u onder Aanbod. Via onze nieuwspagina houden wij u op de hoogte van het laatste nieuws binnen District54 en interessante ontwikkelingen in ons vakgebied.

De innovatie binnen de logistieke sector gaat bijzonder snel, ieder proces wordt geoptimaliseerd tot in detail. U als ondernemer heeft al zoveel omhanden, dat hierbij de huisvesting nog wel eens wordt ondergeschoven. Wilt u weten waar u staat en wat een built-to-suit oplossing voor impact kan hebben op uw succes? Vraag gerust, wij leveren.

DISTRICT54
LOGISTIC REAL ESTATE, TAILOR MADE

Een vraag ontwikkeld?

Bent u benieuwd hoe wij de groei van uw bedrijf kunnen faciliteren? Bereik ons via email of een contactformulier

Mail info@district54.nl