Over District54

D54

Het gezicht van District54

District54 Logistiek Vastgoed is gevestigd in het bedrijfseconomisch aantrekkelijke Noord-Brabantse Veghel. De logistiek vastgoed specialist identificeert zich met het regionale no-nonsense karakter. Ook het persoonlijk contact is kenmerkend voor een samenwerking met District54. De vraag die rest is: met wie heb je te maken, zodra je kennismaakt met District54?

Aangenaam kennis te maken

Kom je in contact met District54, dan kom je al snel in contact met Robin Hunor. Een jonge ambitieuze vastgoedbeheerder. Robin stelt dat relaties altijd kunnen rekenen op zijn productiviteit, dit vertaalt zich naar een vriendelijke houding met een grote zorgvuldigheid in zijn werkwijze. Robin staat er niet alleen voor, wel is hij degene die op detailniveau werkt aan de totale uitvoering.

De gehele kolom

Met name interessant is dat District54 de gehele kolom verzorgt: het plan, de bouw en de verhuur. Daarnaast bieden zij een concurrerende prijs. Dat alles bij elkaar blijkt een goede formule. “What you see, is what you get”, zei Anton van Daalwijk, voormalig C.E.O. van MegaGroup al eens. Deze uitspraak geldt als een groot compliment binnen de muren van District54. Het onderstreept waar District54 voor staat: kennis, nuchterheid en betrouwbaarheid.

Relaties rekenen met District54 op een kennispartner. Bij alle gerealiseerde projecten is er sprake van een hoge mate van betrokkenheid vanuit de ontwikkelaar, verhuurder en beheerder. Het portfolio vormt inmiddels een aantrekkelijk visitekaartje.

Vastgoed als oogappel

Logistiek vastgoed, grootschalige projecten en de nieuwste technologische innovaties. Daar praten de heren van District54 met een aanstekelijke passie over. District54 staat voor kwaliteit. Dat zie je ook terug in de architectuur, deze wordt gekenmerkt door een prachtige, karakteristieke, eigentijdse en moderne stijl. Ook komt kwaliteit terug in de technische aspecten, Het gaat er om vastgoed te ontwikkelen met een minimale `CO2 footprint` en maximaal gebruiksgemak, aldus Robin.

Neem eens een kijkje naar het actuele aanbod.

Een vraag ontwikkeld?

Bent u benieuwd hoe wij de groei van uw bedrijf kunnen faciliteren? Bereik ons via email of een contactformulier

Mail info@district54.nl